Snežak

Snežak - Jo Nesbø | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
7,57 MB
IME DATOTEKE
Snežak.pdf
ISBN
6758731325037

OPIS

November je in v Oslu je zapadel prvi sneg. Birte Becker se vrne iz službe domov in pohvali snežaka, ki sta ga na vrtu naredila mož in sin. Ampak onadva ga nista. Ko se družina postavi k oknu v dnevni sobi in začudena opazuje snežaka, sinka prešine, da gleda proti hiši. Da črne oči strmijo v okno. Vanje. Višji inšpektor Harry Hole prejme anonimno pismo, ki ga je podpisal Snežak. Pozneje ugotovi presenetljive podobnosti med starimi izginotji. Poročene ženske izginejo, ko pade prvi sneg. Iste noči se Sylvia Pedersen opoteka po sveže zapadlem snegu v nekem gozdu zunaj Osla. Ve, da teče na življenje in smrt, ne ve pa, kaj jo zasleduje. In na srečo ne ve, kaj je pred njo ...

Namenjeno je otrokom, staršem, vzgojiteljem in učiteljem, ki radi prepevajo in igrajo otroške pesmice. ... Snežak morda ni najslabši film leta, je pa, kot omenjeno, resen kandidat za največje razočaranje.

Gradnja snežaka je priljubljena otroška zimska aktivnost.. Snežaka zgradimo tako, da najprej zvalimo veliko snežno kepo za telo.Na to kepo nato položimo še eno manjšo kepo, ki služi za glavo. Smučarsko društvo Snežak | Trubarjeva 1a | 3000 Celje | [email protected] Smučarsko društvo Snežak Celje | Powered by ChosenDesign© 2020 Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Slika snežak.

POVEZANE KNJIGE