Razkrita ena noč

Razkrita ena noč - Jodi Ellen Malpas | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jodi Ellen Malpas
DIMENZIJA
4,86 MB
IME DATOTEKE
Razkrita ena noč.pdf
ISBN
9899143741510

OPIS

Livy in Miller sta sprejela odločitev, zdaj pa se morata bojevati za življenje brez skrivnosti ... in za strast brez omejitev ...Livy še nikoli ni čutila takega poželenja. Čudoviti in skrivnostni Miller Hart jo osvoji, zapelje in se ji slastno grešno razdaja. Pozna vse njene najbolj skrite misli in jo vleče vse globlje v svoj nevarni svet. Miller bi naredil vse, da bi zaščitil Livy, tudi če bi moral pri tem ogroziti lastno življenje. Toda njune skupne prihodnosti ne ogroža samo njegova temna preteklost. Ko se razkrije resnica Livyjine družinske dediščine, se pokaže vznemirljiva podobnost med preteklostjo in sedanjostjo. Livy življenje uhaja iz rok, saj je razpeta med ekstazo vroče ljubezni in nevarno obsedenostjo, ki bi lahko oba uničila.Ta osupljivi, vroči in zelo napeti novi roman morajo prebrati vse zveste Jodijine oboževalke ter vse tiste, ki bi se rade potopile v ljubezensko zvezo, ob kateri vam bo narasel srčni utrip ...

Livy in Miller sta sprejela odločitev, zdaj pa se morata bojeva... Prijava na e-novice. Vaš elektronski naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje novičk, največ 2x mesečno.

Odločena je postati svetloba v M-jevem temnem življenju. Vendar ima to novo življenje visoko ceno … M svojega vpliva ni pridobil brez žrtev, vendar ne bo dovolil, da bi bila ena od njih zdaj tudi Livy. Ena od anket, ki jo je izvedlo britansko podjetje za izdelavo poročnih povabil Paper Shaker, kaže, da okoli četrtina parov na poročno noč ne skoči med rjuhe.

POVEZANE KNJIGE