Razkrita ena noč

Razkrita ena noč - Jodi Ellen Malpas | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jodi Ellen Malpas
DIMENZIJA
3,31 MB
IME DATOTEKE
Razkrita ena noč.pdf
ISBN
2135707632627

OPIS

Livy in Miller sta sprejela odločitev, zdaj pa se morata bojevati za življenje brez skrivnosti ... in za strast brez omejitev ...Livy še nikoli ni čutila takega poželenja. Čudoviti in skrivnostni Miller Hart jo osvoji, zapelje in se ji slastno grešno razdaja. Pozna vse njene najbolj skrite misli in jo vleče vse globlje v svoj nevarni svet. Miller bi naredil vse, da bi zaščitil Livy, tudi če bi moral pri tem ogroziti lastno življenje. Toda njune skupne prihodnosti ne ogroža samo njegova temna preteklost. Ko se razkrije resnica Livyjine družinske dediščine, se pokaže vznemirljiva podobnost med preteklostjo in sedanjostjo. Livy življenje uhaja iz rok, saj je razpeta med ekstazo vroče ljubezni in nevarno obsedenostjo, ki bi lahko oba uničila.Ta osupljivi, vroči in zelo napeti novi roman morajo prebrati vse zveste Jodijine oboževalke ter vse tiste, ki bi se rade potopile v ljubezensko zvezo, ob kateri vam bo narasel srčni utrip ...

Osupljivo je čeden, njegov predirni modri pogled pa jo tako zmede, da skoraj ne more dojeti, kaj je naročil. Ena noč, krhko življenje . Festival slovenskega filma: Nočno življenje Damjana Kozoleta je film tesnobne atmosfere.

Objavljen: ... Jodi Ellen Malpas knjige: najboljše avtorja (Prepovedan, Zaščitnik, Ta moški, Pod tem moškim, Ta moški se izpove, With This Man, Obljubljena ena noč, Obžalovana ena noč, Razkrita ena noč) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Avance Jodi Ellen Malpas. Najavljena je bila nova posodobitev vsebine Monster Hunter Rise.

POVEZANE KNJIGE