Prisega

Prisega - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
10,77 MB
IME DATOTEKE
Prisega.pdf
ISBN
7880099702681

OPIS

Dvajseti primer Alexa Crossa.Detektiv Alex Cross je po srcu družinski človek – nič ni v njegovem življenju važnejšega kot družina, oba otroka, stara mama in njegova druga žena. To ve tudi neznanec, ki izkorišča Crossovo moč kot orožje, naperjeno proti njemu. Če so tisti, ki jih ima najraje, ogroženi, bo Cross storil vse, da bi jih zaščitil. A če jih bo kakor koli poskušal zaščititi, bodo umrli. Roman je eden najmočnejših in nepričakovanih romanov iz avtorjeve svetovno uspešne serije.

E. Fotografiranje obrokov ali priprava teh je na družbenih omrežjih, kjer najdemo vse več receptov, še vedno priljubljena.

Od obljube se razlikuje po uradnosti in javnosti zagotovila o resničnosti česa. SSKJ nas v tretjem pomenu z oznako ekspresivno seznani, da je prisega lahko čustveno zaznamovan izraz za močno obljubo, če ta ni niti uradna niti javna.

POVEZANE KNJIGE