Prisega

Prisega - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
10,59 MB
IME DATOTEKE
Prisega.pdf
ISBN
1346580866918

OPIS

Dvajseti primer Alexa Crossa.Detektiv Alex Cross je po srcu družinski človek – nič ni v njegovem življenju važnejšega kot družina, oba otroka, stara mama in njegova druga žena. To ve tudi neznanec, ki izkorišča Crossovo moč kot orožje, naperjeno proti njemu. Če so tisti, ki jih ima najraje, ogroženi, bo Cross storil vse, da bi jih zaščitil. A če jih bo kakor koli poskušal zaščititi, bodo umrli. Roman je eden najmočnejših in nepričakovanih romanov iz avtorjeve svetovno uspešne serije.

JAMES PATTERSON. Deli: Kataloška št.: 556381 .

Pravosodni policistki in policisti bodo svoje delo opravljali v Zavodu za prestajanje kazni zapora Ljubljana, Koper, Dob pri Mirni, Maribor ... Hipokratova prisega. Prisežem na Apolona Zdravnika in Asklepija in Higiejo in Panakejo in na vse bogove in boginje ter jih kličem za priče, da bom to prisego in to pogodbo izpolnjeval po zmožnosti in presodnosti: da bom moža, ki me je izučil v zdravniški vedi, spoštoval kakor lastne starše in da bom delil z njim svoj preužitek ter mu ... Prisega je slovesna obljuba, da bo kdo drugemu ali za drugega nekaj storil, dopustil ali trpel.

POVEZANE KNJIGE