Oče strahu

Oče strahu - Ethan Cross | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ethan Cross
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Oče strahu.pdf
ISBN
8981752045279

OPIS

Oče se vrne domov in ugotovi, da so njegovo družino ugrabili. Edini način, da jo reši, je, da ubije drugega nedolžnega človeka. Če ga ubije, se bodo njegovi družinski člani vrnili domov živi in zdravi. V nasprotnem primeru bo dobil na dom grozljivo pošiljko z njihovimi telesnimi deli … Morilca, ki si je izmislil tako krut način postavljanja nedolžnih ljudi pred življenjsko dilemo, poimenujejo Prisiljevalec.Tako se začne pot, ki bo prisilila posebnega agenta Marcusa Willliamsa iz organizacije Pastir, da bo dvomil o vsem, kar verjame, da bo razkril mračno družinsko izročilo, in žrtvoval vse, da bi rešil svoje najdražje.Da bi zaustavil to grozljivo, smrtonosno igro, mora Williams prositi za pomoč enega najbolj proslulih in iskanih mož – serijskega morilca Francisa Ackermana mlajšega. Odkrijejo namreč, da je Prisiljevalec Ackermanov oče, ki je sina z znanstvenimi poskusi spremenil v pošast. A izkaže se, da je sam še večja pošast in da meja med dobrim in zlom nikoli ni črno-bela.

Guardian je predlani med drugim navajal dobro obveščene vire, ki so trdili, da dvor skrbi, da bi se znašel pod plazom kritik, saj bi Mako po poroki pripadlo kar 100 milijonov jenov (776.000 evrov) javnega denarja, ki bi ji "olajšal izstop iz cesarske družine in omogočil začetek novega življenja". II Ethan Cross: Oče strahu (MV) V mehki vezavi. Cena vključuje poštnino. Oče in hči sta bila takoj mrtva, Jožica je še zmogla toliko moči, da se je ranjena splazila iz hiše, a je bila pomoč prepozna tudi zanjo.

... Oče se vrne domov in ugotovi, da so njegovo družino ugrabili.

POVEZANE KNJIGE