Med hauzi

Med hauzi - Leopold Odlazek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leopold Odlazek
DIMENZIJA
12,8 MB
IME DATOTEKE
Med hauzi.pdf
ISBN
2169234874974

OPIS

Prvotna knjiga je leta 2010 izšla v samozaložbi, v letu 2014 pa so se v Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje povezali z avtorjem, zapisanemu dodali nove avtorjeve spomine in prigode ter knjigo izdali v obliki druge dopolnjene izdaje. Celotno knjižnično leto 2014 je bilo tako zaznamovano z gospodom Odlazkom in njegovim delom, prav tako z lokalno kulturno dediščino na splošno. Ker pa je bila knjiga v lokalni skupnosti odlično sprejeta in zelo iskana, so se odločili in v letošnjem letu pripravili še tretjo izdajo ter tako pripomogli k ohranjanju lokalnega izročila in njegovemu prenosu na generacije, ki prihajajo.

ISBN 978-961-261-268-9. Med "hauzi" oz. igre na "hofu" (Etnološka zbirka - Rudarsko stanovanje in »situ«) Med "hauzi" oz.

Kako je potekal njihov dan med vrstniki na ' hofu', bodo lahko podoživeli z izdelavo igrač in z izvajanjem iger ''kolonijskih mulcev''. Pozdravljeni, za krompirjeve počitnice jo mahamo v Egipt, v hotel Hauza beach Resort v Sharm... Angleži ga precej kritizirajo, na naših forumih pa ... Letos mineva pet let od Lubotove smrti, njegovo zanimivo raziskovanje življenja med hauzi pa ostaja še vedno živo.

POVEZANE KNJIGE