Junak

Junak - Samantha Young | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
5,96 MB
IME DATOTEKE
Junak.pdf
ISBN
8586982251311

OPIS

Za Alexo Holland je bil njen oče junak – vse do šokantnega odkritja. Od takrat se Alexa trudi svoje življenje obrniti v drugačno smer in si ustvariti lastno identiteto brez njegovih groznih skrivnosti. A ko spozna moškega, ki so ga napake njenega očeta prizadele enako kot njo, mu Alexa mora pomagati.Caine Carraway noče imeti nobenega opravka z Alexinimi poskusi, da popravi krivice, a ne uspe mu je tako zlahka odgnati. Odločen, da jo prisili, da ga bo zasovražila, jo vodi na rob potrpežljivosti in čaka, da bo odšla. Njegova dejanja pa ju samo še zbližajo, in čeprav se zdi povsem neverjetno, se spustita v silovito afero, ki ju povsem prevzame.Caine edini ve, da ne more biti princ na belem konju, kakršnega si je Alexa od nekdaj želela, in ko jima grozi nevarnost, spozna, da bi storil kar koli, da bi oba obvaroval pred novo bolečino …

Alexa se trudi sama zgraditi svoje ime in si ... Želite postati junak na domu? Če ste srčni, prijazni, ustrežljivi, zanesljivi in potrebujete priložnost za dodaten zaslužek, potem je platforma junaknadomu.si pravi naslov za vas! Da postanete del ekipe naših Junakov, je potrebno predhodno uspešno opraviti postopek vključitve, kjer preverimo vaše izkušnje, izobrazbo, druge strokovne ... Britanski vojni veteran, stoletni Tom Moore, ki ga številni poznajo kot stotnika Toma, je zbolel za covidom-19 in se glede na sporočilo njegove družine od nedelje zdravi v bolnišnici. Moore je srca Britancev osvojil lani, ko je z dobrodelno hojo v času pandemije zbral okoli 33 milijonov funtov za pomoč britanskim zdravstvenim delavcem. Nemčija / Posel z maskami odnesel še enega poslanca V prvem primeru je predstavnik ljudstva prejel 600.000 evrov provizije, v drugem 250.000.

ISBN/EAN:P_9789610146339. Redna cena: 34,96 € Uspešnica.

POVEZANE KNJIGE