Domače pivo

Domače pivo - Greg Hughes | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Greg Hughes
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Domače pivo.pdf
ISBN
4720203990430

OPIS

Če imate radi pivo, je varjenje te pijače doma tisti pravi konjiček za vas. Prinaša vam veselje ob izdelavi okusnega napitka in daje možnost, da pripravite katerokoli pivo; tudi take vrste, ki jih ni mogoče kupiti v najbližji trgovini. Z malce truda in znanja boste pripravili, fermentirali in ustekleničili presenetljivo dobro pivo. Pri tem vam bodo v pomoč podrobni napotki iz te sodobne, razumljive knjige, pa tudi recepti za pripravo 100 različnih vrst priljubljene pijače z vsega sveta.

Sve potrebne sastojke (ječmeni slad, hmelj, ... Pivo je res temnejše.Ko sem ga poskusno naredil jaz sem vzel navaden knajp,ki ga uporabljamo za kavo-mleti.Uporabil sem stare pivske steklenice,ki sem jih zaprl z kovinskimi pokrovi.Naredil sem ga samo enkrat,pa moram povedati,da sem se moral kar potrudit,da je kaj ostalo v kozarcu.Tako je bilo močno penjenje.Obstajata še dva recepta,pri teh se doda žganje in sta svetlejša.Če bi koga ... Preverite, kako variti domače pivo z našimi produkti. NAVODILA ZA VARJENJE PIVA.

Steklenicenje Odcejevalnik za 50 steklenic - Vse za Pivo. Vsebuje vse kar potrebujete za domačo izdelavo piva: 1 plastično vedro s pokrovom 1 gumijasto tesnilo 1 vrelna veha 1 lopatica za mešanje piva 1 epruveta višine 26,5 cm 1 hidrometer za merjenje specifične gostote 100 kronskih zamaškov premera 26 mm 1 cev za polnjenje steklenic 1 termometer 1 ... Nastalo je mlado pivo, po krajšem času zorenja pa običajno pivo. Imelo je podobne lastnosti kot industrijsko pivo, le da je bilo manj polnega okusa.

POVEZANE KNJIGE