Zamenjana zibelka

Zamenjana zibelka - Sophie Hannah | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Hannah
DIMENZIJA
10,62 MB
IME DATOTEKE
Zamenjana zibelka.pdf
ISBN
5801624898945

OPIS

Samo dve uri je ni bilo.Mož David bi medtem moral paziti na njuno dva tedna staro hčerko. A ko Alice Fancourt vstopi v otroško sobo, se prične grozljiva mora. Alice namreč vztraja, da je dojenček v zibki neki drug otrok, ki ga ni videla še nikoli prej.David vedno bolj nasilno in grozeče zatrjuje, da je nora ali pa laže. Tako je pred Alice težka naloga, da prepriča policiste, naj ji verjamejo, preden bo prepozno.

Hannah: Zamenjana zibelka Samantha Young: Junak D.Macomner: Svetliniška ulica 16 Abbi Gliners: Slepo zaljubljena Jude Deveroux: Jutranja mesečina Jude Deveroux: Maske v mesečini Nora Roberts: TEmna čarovnica S.Young: Škotska ulica C.Lackberg: Krotilec levov Julie Anne Long: Nevarnost naslade Cena posamezne knjige: 2 EUR (naročilo šefa kriminalistov Prousta svojim podrejenim v kriminalnem romanu Zamenjana zibelka) Kot dolgoletni kriminalist sem se po službeni dolžnosti veliko družil s kriminalci, tožilci, sodniki in odvetniki, politiki in gospodarstveniki, še posebej pa z generacijami odličnih kriminalistov - in vsi našteti so me bogatili s takimi in ... Zamenjana zibelka: Britanska pisateljica Sophie Hannah nam v svojem romanu z naslovom Zamenjana zibelka oriše družinsko nasilje in mračne skrivnosti, ki slej ko prej pridejo na dan. Alica Fancourt prvič po porodu zapusti dvotedensko hčerkico v varstvu svojega moža D... S.

Hannah: Zamenjana zibelka Samantha Young: Junak D.Macomner: Svetliniška ulica 16 Abbi Gliners: Slepo zaljubljena Jude Deveroux: Jutranja mesečina Jude Deveroux: Maske v mesečini Nora Roberts: TEmna čarovnica S.Young: Škotska ulica C.Lackberg: Krotilec levov Julie Anne Long: Nevarnost naslade Cena posamezne knjige: 2 EUR Sophie Hannah knjige: najboljše avtorja (Umori z monogramom, Zaprta krsta, Zamenjana zibelka, Nevarna bližina, Točka rešitve) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Brezplačna revija o dobrih knjigah. Krimi ...

POVEZANE KNJIGE