Za vedno zaljubljena

Za vedno zaljubljena - Abbi Glines | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Abbi Glines
DIMENZIJA
8,41 MB
IME DATOTEKE
Za vedno zaljubljena.pdf
ISBN
5799470641782

OPIS

Rush ji je obljubil večno ljubezen ... ampak obljubo je včasih težko držati.Končno se zdi vse kot v pravljici: Blaire je zaročena s svojo veliko ljubeznijo Rushem in noseča; v Rosemary Beachu si je našla prave prijatelje in celo zgladila odnos z očetom.Dokler v njeno idilično življenje ne privihra Rusheva težavna polsestra … Rush skuša razpet med lastno srečo z Blaire in dolžnostjo do Nan rešiti položaj tako, da bi obdržal obe ženski.Toda odpuščanje ni preprosto. In Blaire mora sprejeti odločitev, ki bo najboljša za njunega otroka. Bo ostala z Rushem? Za vedno?

Njeno življenje je v trenutku lahko prilagodljivo, če bo on tako želel, ampak on … temu ne sledi več, tega je imel doslej preveč in če ti je nekaj preveč dosegljivo se lahko naveličaš. Ampak me pri njem to sploh ne moti, še več, z veseljem pojem z njim v duetu - doma za štirimi stenami ali pa v naravi," pravi pevka, ki dodaja, da je sta ljubezen in zaljubljenost danes drugačni, a da je še vedno videti kot zaljubljena najstnica: "Meni se zdi, da sva fazo zaljubljenosti kar preskočila in pristala naravnost v tisti drugi ... Platinasta in še vedno zaljubljena Britanska kraljica Elizabeta II. in njen soprog princ Philip namreč praznujeta platinasto obletnico poroke.

Še pred kratkim noro zaljubljena Hiltonova in Madden sta se v javnosti prvič pokazala skupaj februarja. Njuna zveza je hitro napredovala.

POVEZANE KNJIGE