Vzhod sonca - ponovno Simonca

Vzhod sonca - ponovno Simonca - Simona Babič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simona Babič
DIMENZIJA
12,78 MB
IME DATOTEKE
Vzhod sonca - ponovno Simonca.pdf
ISBN
8601226033390

OPIS

Knjiga govori o očem prikriti ljubezni dveh, ki sta se srečala v nekem društvu za naravno zdravljenje.On, izostren zdravitelj, ki se med vsem ostalim že vrsto let ukvarja z raziskovanjem naravnega zdravljenja in ona, ki je zdraviteljica šele želela postati.Knjigo pripoveduje v prvi osebi Ona, ki se je tekom dogodkov zaljubila v »svojega« zdravitelja.Ob tem pa spoznavala samo sebe, srečala vse svoje strahove preteklosti in tudi tiste, ki so nakazovali njeno prihodnost.Ker je prostovoljno privolila v naravno zdravljenje, je bila vključena v proces ozdravitve, kot si je ni mogla predstavljati niti v svoji najbolj bujni domišljiji.Kako je napletla, da je do tega zdravljenja sploh prišlo in kako je kot morska sirena vabila Njega v svoj objem, podrobno razkriva vsebina sama. Na koncu se je zatekla v odročno, staro vasico, kjer se je daleč od doma in vseh vsakdanjosti, dogodilo da je spremenila svoj pogled na Življenje.Ob tem pa se je na svojevrsten način poglobila v raziskovanje tako Ljubezni, kot tudi vrste novodobnega alternativnega zdravljenja, ki se danes pojavlja že povsod po svetu in se imenuje Ponovna povezava.

Nedelja, Februar 14, 2021 VZHOD SONCA - PONOVNO SIMONCA. 1.

Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 16 stopinj Celzija. Lahko pa si ogledaš tudi seznam znanih ljudi, rojenih s tem položajem Sonca, in si prebereš njihov horoskop. › Kako Sonce vpliva na naše razpoloženje.

POVEZANE KNJIGE