Slepo zaljubljena

Slepo zaljubljena - Abbi Glines | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Abbi Glines
DIMENZIJA
11,48 MB
IME DATOTEKE
Slepo zaljubljena.pdf
ISBN
1545530081682

OPIS

Ko Blaire Wynn umre mama, se ji življenje v trenutku spremeni. Zaradi dolgov mora prodati hišo v Alabami ter se preseliti k očetu in njegovi novi ženi v mogočno hišo na zahodni obali Floride. Toda nikakor ni pripravljena na nov način življenja, ki jo čaka ob selitvi, in zaveda se, da ne bo nikoli del tega novega sveta razkošja in potrate.Njen oče čez poletje pobegne v Pariz, zaradi česar mora Blaire prenašati Rusha, svojega novega krušnega brata, ki je nadležen, aroganten in ... noro privlačen. Rush je tako razvajen in bogat, kot je čudovit. Blaire se zaveda, da ji bo povzročil zgolj težave, ampak se mu nikakor ne more upreti, še zlasti, ko se ji zazdi, da se tudi on le s težavo upira njej ...Rush ima skrivnosti, ki jih Blaire morda nikoli ne bo uspelo razkriti, vendar se je morda kljub temu vanj slepo zaljubila.

Zaključek te pa čisto naprej potegne. Na slepo zaljubljena ... Na zmenku na slepo je spoznala fanta, s katerim sta srečno zaljubljena že štiri leta.

Podprite naše delo tudi na spletu in si zagotovite neomejen dostop do vseh vsebin na našem portalu že za 0 ... Slepo zaljubljena Zgodba o dveh odraslih osebah, ki sta, slepo zaljubljena, naredila vse, kar sta morala narediti, a sta pozabila na najpomembnejše :). Read More » Valentinovo malo drugače Valentinovo.

POVEZANE KNJIGE