Romar

Romar - Terry Hayes | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Terry Hayes
DIMENZIJA
3,30 MB
IME DATOTEKE
Romar.pdf
ISBN
5528013236234

OPIS

V New Yorku je neznana mladenka umorjena v zanikrnem hotelu, vse lastnosti, po katerih bi jo lahko prepoznali, pa je raztopila kislina. Ker policija tipa v temi, jim na pomoč priskoči vladni agent tako tajne organizacije, da nihče ne pozna njenega imena. Znana pa ni niti njegova identiteta: pronicljivi preiskovalec je mož brez preteklosti s številnimi imeni. Samega sebe imenuje Romar.Na drugi strani sveta, v Saudovi Arabiji, nekega dne na javnem trgu v peklenski vročini obglavijo znanstvenika. Usmrtitvi je priča njegov najstniški sin, ki postopoma začne kovati brezhiben načrt grozovitega zločina proti človeštvu. Naj traja, kolikor hoče, svet bo plačal za zločin nad njegovim očetom. Mož, ki pripravlja smrtonosni načrt, se imenuje Saracen.Romarja pot zanese v Turčijo, kjer kriminalistka Lejla Kumali preiskuje smrt ameriškega turista. Kmalu se izkaže, da je navidezna nesreča v resnici premišljeno načrtovan umor, in čeprav je videti, da nič ni povezano, začnejo koščki sestavljanke padati na svoja mesta.V vratolomni borbi s časom in nepopustljivim sovražnikom se vse poti povežejo v eno samo in razvije se srh vzbujajoča pripoved, v kateri napetost narašča vse do konca.

The amalgamation has both strengthened and expanded the range of services available from simple 'one off' fabrications to complete turnkey projects. Fala!!! Tranquilo? Pode me chamar de Romar! Sou eu quem grava, edita e posta os vídeos. Se inscreva https://goo.gl/kapPo3 Eu gosto de fazer detonados 100% e guias, mas eventualmente coloco uns ... Samega sebe imenuje Romar.

Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem ... Romar Process Engineering, incorporating Essex Fabrication & Installations, who can trace their origins back to the 1950s, have built their reputation on quality and service to their customers.. The amalgamation has both strengthened and expanded the range of services available from simple 'one off' fabrications to complete turnkey projects. Fala!!! Tranquilo? Pode me chamar de Romar! Sou eu quem grava, edita e posta os vídeos.

POVEZANE KNJIGE