Poročna stava

Poročna stava - Jane Ashford | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Ashford
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Poročna stava.pdf
ISBN
3780825358736

OPIS

Stave so visoke, igra se je začela …Lady Emma Tarrant nima skoraj ničesar drugega, razen spretnosti pri igrah na srečo, ki se jih je naučila od pokojnega moža. Toda pravemu kvartopircu ni kos.Colin Wareham, baron St. Mawr, igra na srečo, da bi se zamotil in odgnal grozljive spomine na vojno. Hazardiranje je zanj že davno tega izgubilo svoj čar, dokler ne spozna iskrive Emme in odkrije, da se je z njo še lažje zamotiti … Srečni konec pa je lahko odvisen od ene same dobre karte …

Poročni obred lahko poteka v prečudoviti naravi, gorah, ob jezeru ... Poročna stava (The Marriage Wager) Jane Ashford - 2 oceni. Stave so visoke, igra se je začela … Lady Emma Tarrant nima skoraj ničesar drugega, razen spretnosti pri igrah na srečo, ki se jih je naučila od pokojnega moža.

Simbolizira ljubezen, zvestobo, svetlobo in združitev. Poročne sveče uporabljamo zgolj za cerkveni obred.

POVEZANE KNJIGE