Osumljenec

Osumljenec - Michael Robotham | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
8,11 MB
IME DATOTEKE
Osumljenec.pdf
ISBN
7806967970924

OPIS

Priznani psiholog Joseph O\\'Loughlin ima vse – uspešno prakso, predano, lepo ženo prodorne pameti in ljubko mlado hčerko. Ko pa mu diagnosticirajo parkinsonovo bolezen, se O\\'Loughlin zgrozi nad tem, kako je njegov izjemni um postal ujetnik telesa, ki počasi odpoveduje, in pokažejo se razpoke v njegovem popolnem življenju.O\\'Loughlinu je sprva všeč, ko ga pokličejo na pomoč pri raziskovanju odmevnega umora, saj upa, da bo s svojo izjemno sposobnostjo zaznavanja pomagal, da bo morilca dosegla roka pravice. Ko pa ugotovi, da je žrtev ena od njegovih bivših pacientk, čustveno motena mlada ženska, ki bi ga skoraj uničila, okleva – usodna odločitev, s katero si nakoplje tako pozornost vsiljivega antipatičnega detektiva kot gnev demonskega morilca. Oba ga skušata stisniti v kot.Se bo premetenemu poznavalcu človeške psihe uspelo rešiti iz tega primeža?Prva v seriji napetih in nadvse dinamičnih kriminalk izpod peresa britanskega pisca Michaela Robothama.

35-letni osumljenec je umoril svojo nekdanjo 35-letno zunajzakonsko partnerko ter njena starša, 58-letno mamo in 61-letnega očeta. Po Megličevih besedah je osumljeni 35-letno partnerko med prepirom ... Na območju Kamnika je policija danes obravnavala nasilno smrt 34-letne ženske.

prvi mesec samo 1 eur. osumljenec Na Malti osumljenec za umor novinarke priznal krivdo Valletta, 23.

POVEZANE KNJIGE