Odred

Odred - Desa Muck | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Desa Muck
DIMENZIJA
7,92 MB
IME DATOTEKE
Odred.pdf
ISBN
2513112272400

OPIS

Novi roman za odrasle priljubljene in vedno zabavne domače avtorice Dese Mück.Sredi lepega in sončnega poletja so se na odprtem psihiatričnem oddelku spoznali bodoči člani Ljubezenskega odreda – krajše poimenovanega tudi LO ali Odred. Niso jih združile le vsakodnevne skupinske terapije, ampak tudi občutek za popravljanje krivic, ki jih zaznavajo v bližnjem okolju. Močna želja po osrečevanju drugih in njihovi dobri nameni pa kmalu prestopijo zidove psihiatrične bolnišnice …

02. 2021 (Skupno 575 obiskov, današnjih obiskov 1) SPREMEMBE URNIKA .

Niso jih združile le vsakodnevne skupinske terapije, ampak tudi občutek za popravljanje krivic, ki jih zaznavajo v bližnjem okolju. Odred odpisanih je obetal anarhijo, razdejanje in razvrat pod taktirko več kot solidnega režiserja: razočaranje je bilo neizogibno. David Ayer sestavi sprevod sicer potencialno zanimivih odbitkov - nato pa jih, še preden jih lahko natančneje spoznamo, pošlje na bojno misijo, ki je prav tako ni dobro pojasnil, proti negativki, ki nima jasne motivacije. Kozjanski odred in Narodnoosvobodilni boj · Poglej več » Partizani Partizán (francosko partisan - partisan, pristaš, prostovoljni udeleženec, privrženec) je splošni naziv za ljudskega borca, gverilca, borca v uporniških enotah, lahko pa označuje tudi udeležence narodnoosvobodilnega boja sploh: francoski, italijanski, jugoslovanski ... Prešernov dan, slovenski kulturni praznik Osnovna šola Notranjski odred Cerknica.

POVEZANE KNJIGE