Drugo življenje

Drugo življenje - S. J. Watson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
S. J. Watson
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Drugo življenje.pdf
ISBN
9515956869716

OPIS

Kako daleč bi šli, da bi odkrili resnico o nekom, ki ga ljubite?Ko Julia, ki je nekoč želela postati poklicna fotografinja, sedaj pa je žena uspešnega londonskega kirurga, izve, da so njeno sestro brutalno ubili v Parizu, se ji sesuje svet. Sestrine smrti nikakor ne more sprejeti in na vse načine skuša ugotoviti – zakaj? Počasno odstiranje tančic s sestrinega skrivnostnega življenja pa jo nezadržno posrka vase in iskanje vzroka se spremeni v vznemirljivo raziskovanje njenih najbolj skritih čutnih želja. Medtem ko se na spletu zapleta z nevarnim tujcem, izgublja samo sebe … izgublja nadzor … izgublja vse.Napet in nepopustljiv roman, ki raziskuje skrivna življenja posameznikov in temne kraje, na katerih se lahko znajdejo.

... Kmalu začne ugotavljati, da je Kate živela drugačno življenje od tistega, ki ga je prikazovala navzven, nekaj sila podobnega pa se zdaj začne dogajati Juliji.

O njem je literarni zgodovinar Miran Hladnik zapisal: »Pisanje je mešanica žanrov: od skavtskega priročnika do mencingerjevske filozofske popotne proze. ... V projektu "Učenje za drugo življenje - pomoč pri nastanitvi in oskrbi prosilcev za mednarodno zaščito" zagotavljamo: psihosocialno pomoč prosilcem in prosilkam za mednarodno zaščito nastanitev in oskrbo prosilcev in prosilk za mednarodno zaščito ... Druga svetovna vojna se je na Slovenskem pričela 6.

POVEZANE KNJIGE