Visoška kronika

Visoška kronika - Ivan Tavčar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Tavčar
DIMENZIJA
7,81 MB
IME DATOTEKE
Visoška kronika.pdf
ISBN
4568245083630

OPIS

Tavčar si prizorišča ni izmislil. Bil je lastnik kmečkega dvorca na Visokem, ki ga je z vso opremo, tudi z železno skrinjo, kupil leta 1893.Polikarp se je polakomnil zlata iz zajete vojaške blagajne. Je s težkim bremenom krivde zaznamoval svoj rod?Odbilo je enajst in hrup je potihnil. Škof je dal znamenje z roko in sojenje zaradi čarovništva se je začelo. Agata je bila podobna angelu. Gledalcem je zastajal dih. Napočila je bridka in grenka ura.Kaj pa, ko bi vendarle bilo res? se je oglašalo v Izidorju, ki je stal ob bregu, kot bi imel na nogah težko okovje. Bo kdo pomagal Agati, da se reši iz primeža deroče vode?

junij 2019 ob 08:59 Ivan Tavčar: Visoška kronika 50 knjig, ki so nas napisale V seriji 50 knjig, ki so nas napisale, iščemo knjigo, ki nas je najbolj zaznamovala, ki nas je skratka napisala. Visoška kronika Broširana - Ivan Tavčar ( 85) ISBN/EAN:P_9788611170930. Redna cena: 4,99 € Ugodno.

»Moja si,« je kričal kakor obseden, »moja in nikogar drugega!« Ivan Tavčar: Visoška kronika. Visoška kronika velja za enega najboljših slovenskih romanov.

POVEZANE KNJIGE