Prebujena

Prebujena - Sylvia Day | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sylvia Day
DIMENZIJA
11,72 MB
IME DATOTEKE
Prebujena.pdf
ISBN
6526626595571

OPIS

Gideon mi pravi, da sem njegov angel, v resnici pa je on čudež v mojem življenju. Moj prelepi, ranjeni bojevnik, ki je tako odločen, da bo uničil moje demone, hkrati pa se noče spopasti s svojimi. Poročne zaobljube, ki sva si jih izmenjala, naj bi naju povezale tesneje kot kri in telo. Namesto tega pa so odprle stare rane, razgalile bolečino in negotovost ter iz senc izvabile trpke sovražnike. Čutila sem, kako mi Gideon polzi iz dosega, moji najhujši strahovi so se začeli uresničevati, moja ljubezen je bila preizkušana v oblikah, za katere nisem bila prepričana, ali jih bom lahko prenesla.V četrtem nadaljevanju svetovne uspešnice Evo in Gideona čakajo nove težke preizkušnje, ki zamajejo njuno medsebojno zaupanje in ogrozijo strastno ljubezen med njima. Se bosta lahko uprla vsem, ki jima poskušajo škodovati?

Spomine je potrebno pripeljati do častnega izživeta. Prebujena oseba se torej visoko zaveda, kaj je resnično v vsakem trenutku življenja: kdo je, zakaj je tukaj in zakaj so stvari takšne, kakršne pač so. Ko uporabi zavedanje svoje duše za odgovor na ta vprašanja, se odziva na dogajanje povsem drugače, kakor so pokazali vsi mojstri, ki so kdaj stopali po tem planetu. Prebujena družina vas bo popeljala prek strahov in utvar o vzgoji ter vam pomagala, da postanete starši, kakršni si želite biti: polno prisotni in ozaveščeni.

Lana Praner je na podlagi naloge, ki jo je prejela od svojega višjega vodstva z ljubeznjo napisala prav posebno knjigo Prebujena. 110,00 € ... Prebujena shakti.

POVEZANE KNJIGE