Poročna past

Poročna past - Jennifer Probst | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Probst
DIMENZIJA
6,22 MB
IME DATOTEKE
Poročna past.pdf
ISBN
6150459156411

OPIS

Najmikavnejša past …Italijanski milijarder Michael Conte si mora čim prej poiskati nevesto, da bi se v skladu z italijansko tradicijo lahko poročila tudi njegova sestra. Ko izve, da bo fotografinja Maggie Ryan poslovno odletela v Milano, se mu v glavi porodi načrt – svoji družini jo bo predstavil kot »zaročenko«. Pa kaj zato, če je Maggie samozavestna in neodvisna ženska, ki si ne pusti ukazovati. Pa kaj zato, če v sebi združuje vse tisto, česar si ne želi v ženi … in vse tisto, kar si želi v postelji!Maggie, ki je prepričana, da je Michael zaljubljen v njeno najboljšo prijateljico Alexo, sprejme njegovo ponudbo pod pogojem, da se bo v prihodnje v velikem loku izogibal Alexe in njene družine. Sicer pa ni niti malo očarana nad zapeljivim in osupljivo privlačnim bogatašem, čigar vedenje jo samo vznemirja in jezi. A v Italiji se vse postavi na glavo – pritajena spolna privlačnost med Maggie in Michaelom doseže vrelišče in izbruhne na dan! Toda ali sta sklenila popoln dogovor … ali sta se le ujela v past namišljenega zakona?

Če ste vi in iščete obleko za velik dan, ste na pravi strani. poročna obleka da bi se izognili je tisti, ki je prekratek, nizek, razkrivajoč.

Poročne obleke SHERRI HILL se lahko le kupijo. V poročnem salonu KRINOLINA je vsaka nevesta edinstvena, zato nudimo strokovno pomoč pri izbiri vaše sanjske obleke.

POVEZANE KNJIGE