Nekaj na tebi

Nekaj na tebi - Julie James | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie James
DIMENZIJA
10,48 MB
IME DATOTEKE
Nekaj na tebi.pdf
ISBN
7950993563360

OPIS

Med Cameron, pomočnico državnega tožilca, in Jackom, agentom FBI, je prišlo do hudega nesoglasja, ko sta pred tremi leti skupaj delala na primeru. Nekaj v zvezi s nesporazumom je prišlo tudi na državno televizijo in Jack je bil zaradi tega premeščen v Nebrasko. Po vsem tem času mora Cameron prenočiti v hotelu. V sosednji sobi se zgodi umor in Cameron postane ključna priča. Agent, ki vodi primer, pa ni nihče drug kot Jack, ki so ga nedavno premestili nazaj v Chicago. Določene stvari med njima še vedno niso rešene, toda zdaj imata priložnost, da pretekle nesporazume razčistita ...

Dobiš jo na Book Depository. Cameron Lynde je priča groznemu umoru v katerega je vpleten tudi senator ZDA.

Tudi delo na delovnem mestu je lahko spremenjeno - morda prevzemamo nove naloge, se prilagajamo, pomagamo sodelavcem, ki delajo od doma… Na spletni strani Psihologija dela strokovnjaki svetujejo: Pesem za vas, ki čutite svoj čas. NEKAJ SE PREBUJA Nekaj se prebuja v tebi nekaj se prebija na dan nekaj hoče zadihati kar od nekdaj daviš in dušiš nekaj te omamlja da bi tekla navzdol po hribu da bi te nosilo v vetru da bi ti dalo krila in te dvignilo v radost nekaj tolče v tebi v črni zemlji zakopano nekaj hoče na dan nekaj noče umreti nekaj ti pravi, da je čas nekaj te kliče in ... NEKAJ JE V TEBI… *** Če strah v tebi obvladuje odpiranje srca, pojdi v naravo, tišino … Začutil boš trenutno pozabljen objem miru.

POVEZANE KNJIGE