Ne premikaj se

Ne premikaj se - Margaret Mazzantini | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Margaret Mazzantini
DIMENZIJA
10,52 MB
IME DATOTEKE
Ne premikaj se.pdf
ISBN
7297425374680

OPIS

Nova ganljiva pripoved avtorice romana Novorojen!Kirurgu Timoteu sporočijo, da je njegova hči na urgentnem oddelku, kamor so jo prepeljali po nesreči s skuterjem. Ob tej novici se v Timoteu prebudi spomin na mladostne dogodke in sam pri sebi začne hčeri pripovedovati zamolčano zgodbo svoje preteklosti.V spominih se vrne v leta, ko je izgubljen zaman iskal smisel, dokler ga ni srečanje s predmestnim dekletom znova obudilo v življenje. Med njima se je vnela ljubezen, ki pa se je prav tako burno končala, ko je dekle zaradi komplikacij po splavu umrlo. Timoteo se je zatem vrnil k svojemu pustemu življenju, v katerem je izgubljena ljubezen pustila praznino, ki je nič ni uspelo zares zapolniti – vse do rojstva njegove hčere.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Ne premikaj se. Mazzantini, Margaret.

V grozi tega skrajnega trenutka se v njem prebudi spomin na dotlej zamolčano skrivnost. Rdeča luč pomeni STOP, STOJ, USTAVI, NE PREMIKAJ SE, POČAKAJ… tudi za pešce Published by Jasna on 22. oktober, 2009 Koliko različnih besed v teoriji označuje dejanje, ki naj bi ga avtomobili in pešci izvajali od trenutka, ko se na semaforju prižge rdeča luč! IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI.

POVEZANE KNJIGE