Kako živijo ptice v gnezdilnicah

Kako živijo ptice v gnezdilnicah - Ivan Esenko | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko
DIMENZIJA
4,80 MB
IME DATOTEKE
Kako živijo ptice v gnezdilnicah.pdf
ISBN
5723212757384

OPIS

V krošnjah dreves se sedaj šopirijo vrane in pa preplašeni vrabci. Kako živijo ptice na krmišču Ivan Esenko Knjiga Kako živijo ptice na krmišču predstavlja pomen hranjena ptic v okolju. Avtor je v knjigi pri opisu živali navedel tudi strokovna ima. Ljudje, ki živijo v zgornjih nadstropjih večnadstropnih zgradb ali v zasebnih hišah, se lahko soočajo s takšnim problemom, kot je prisotnost ptic pod streho.

Jedrnato besedilo spremljajo ilustracije in fotografije Da bi ptice, ki živijo v naši okolici, prepoznali, nam bodo pomagali člani Pomurske sekcije Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije. Aktivni so na celotnem področju Prlekije in Prekmurja, kjer s pomočjo prostovoljskih akcij nameščajo in vzdržujejo gnezdilnice za ogrožene vrste ptic, kosijo travnike in sodelujejo pri ... Zbirka Kako živijo s fotografijo in kratkim strokovnim besedilom predstavlja posamezne ...

POVEZANE KNJIGE