Kako živijo - komplet 3

Kako živijo - komplet 3 - Ivan Esenko | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
Kako živijo - komplet 3.pdf
ISBN
9277823765236

OPIS

Komplet vsebuje vseh 6 naslovov zbirke Kako živiji:- Kako živijo zveri,- Kako živijo gosenice,- Kako živijo polonice,- Kako živijo kačji pastirji,- Kako živijo živali, ki ne poznajo šale,- Kako živijo ptice v gnezdilnicah

Oči imajo nameščene spredaj, podobno kot ljudje. To jim omogoča natančen vid in odlično prostorsko presojo pri lovu. V Triglav komplet lahko vključite najpomembnejša in najbolj pogosta zavarovanja, ki jih imate sklenjena vi in vaši družinski člani: zavarovanja za dom, avtomobilska zavarovanja, individualna nezgodna zavarovanja, zavarovanja potovanj v tujino, zavarovanje malih hišnih živali, zavarovanje mikro mobilnosti in druga premoženjska zavarovanja ter življenjska, obročna naložbena, rentna in ... Kako in kje živijo živali, kaj počnejo? Otroci nove informacije hitro povezujejo z znanjem in izkušnjami, ki jih že imajo.

... Naročite komplet in prejmite še 3 darila Zbirka Kako živijo s fotografijo in kratkim strokovnim besedilom predstavlja posamezne živalske vrste in njihov pomen za okolje.

POVEZANE KNJIGE