Čarobno črevesje

Čarobno črevesje - Giulia Enders | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giulia Enders
DIMENZIJA
12,50 MB
IME DATOTEKE
Čarobno črevesje.pdf
ISBN
3768746800375

OPIS

Sijajno napisana in ilustrirana knjiga se ukvarja tudi s kakci in spahovanjem, njeno sporočilo pa je seveda veliko globlje in daleč od smešnega.Naše črevesje je v resnici in po krivem najbolj prezrt organ našega telesa. Avtorica priročnika je mlada zdravnica Giulia Enders, ki znanstveno, a v razumljivem in duhovitem jeziku pojasni ogromno prebavnih pojavov, zapletov in bolezni, od alergij in netoleranc do bruhanja, zaprtosti in neprijetnega zadaha. Razloži vse o antibiotikih, prebiotikih in probiotikih in prinaša nova, prodorna dognanja o povezavi med možgani in črevesjem in ogromno praktičnih nasvetov: na katero stran se uleči, kadar vas tišči v želodcu, kako in kaj jesti ...Knjiga je postala hitro po izidu svetovna uspešnica, prodali so jo v več kot milijon izvodih, prevedena je v več kot 30 jezikov.

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe ... Avtorica priročnika je mlada zdravnica in mikrobiologinja Giulia Enders, ki podprta z najnovejšimi znanstvenimi dognanji v razumljivem in duhovitem jeziku oriše delovanje našega zamolčanega, a še kako pomembnega organa. Čarobno črevesje. Dodaj med priljubljene.

19,99 € Primerjaj Primerjaj. Prelistaj me.

POVEZANE KNJIGE