Zadnji, ki bodo umrli

Zadnji, ki bodo umrli - Tess Gerritsen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tess Gerritsen
DIMENZIJA
5,21 MB
IME DATOTEKE
Zadnji, ki bodo umrli.pdf
ISBN
1641422966932

OPIS

Trije najstniki, ki se med seboj ne poznajo, se po naključnem spletu okoliščin znajdejo v istem okolju – kot žrtve navidezno brez z motivom opredeljenega nasilja, umorov njihovih staršev in kasneje tudi skrbnikov. V šoli in internatu za sirote naj bi se med drugim naučili tudi, kako sploh preživeti v zanje tako neprijaznem življenjskem okolju.Tess Gerritsen je pred petindvajsetimi leti opustila uspešno kariero zdravnice internistke in se posvetila družini ter pisatel¬jevanju. V domovini je doživela priznanje že s prvim medicin-skim trilerjem Žetev (1996), ki se je uvrstil na seznam najbolje prodajanih knjig časopisa The New York Times. Sledile so tudi pri nas že prevedene uspešnice Grešnik, Izginule, Kirurg, Gospa X, Dvojnica, Klub Mefisto, Skrivnost zapuščenega vrta, Vajenec, Ledeni grob, Tiho dekle in Težnost.

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na ... ii zadnji, ki bodo umrli t. gerritsen mladinska knjiga 2015 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, zadnji,ki bodo umrli zadnji,ki bodo umrli zadnji,ki bodo umrli zadnji,ki bodo umrli zadnji,ki bodo umrli zadnji,ki bodo umrli zadnji,ki bodo umrli zadnji,ki bodo umrli Brittany Murphy je poleg igranja tudi pisala pesmi in pela.

Trije najstniki, ki se med seboj ne poznajo, se po naključnem spletu okoliščin znajdejo v istem okolju - kot žrtve navidezno brez z motivom opredeljenega nasilja, umorov njihovih staršev in kasneje tudi skrbnikov. V šoli in internatu za sirote naj bi se med ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kriminalni roman > Zadnji, ki bodo umrli Zadnji, ki bodo umrli Tess Gerritsen.

POVEZANE KNJIGE