Vranje dekle

Vranje dekle - Erik Axl Sund | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erik Axl Sund
DIMENZIJA
12,21 MB
IME DATOTEKE
Vranje dekle.pdf
ISBN
2842960880719

OPIS

V parku pri vhodu na podzemno železnico najdejo mrtvega fanta. Na njegovem telesu so vidni znaki hude zlorabe. Zadevo prevzame policistka Jaenette Kihlberg. Čez nekaj dni se pojavi novo truplo. Znova fant, ki so ga pred smrtjo hudo zlorabili in ki ga v širši okolici Stockholma nihče ne pogreša. In čez nekaj dni še eno. Primer zadobi nove, širše razsežnosti, policisti pa se v pomanjkanju dokazov vrtijo v krogu in zadevi nikakor ne morejo priti do dna. Zakaj bi kdo tako grozljivo mučil otroke? Zakaj samo fante? In zakaj teh dečkov nihče ni prijavil kot pogrešanih? Policistka Jaenette Kihlberg končno za pomoč zaprosi še psihologinjo Sofio Zetterlund, ki je specialistka za pomoč otrokom, žrtvam nasilja. In izkaže se, da je vsaj ena od žrtev hodila k njej na terapijo …

... GREG OWEN : 29.11.2018 00:11. Getting legitimno posojilo so vedno velik problem Za stranke, ki imajo finančne težave in potrebujejo rešitev za to. Najboljši SMS randi v mestu, mogoče prav v vašem.Sexemesajte in spoznajte svojo sorodno dušo.Vroči in mokri SMS-i.Stran kjer boste uresničili svoje najbolj skrite fantazije.Stran kjer se vsak dan pridruži kakšna nova oseba, ki si želi novih poznanstev. Pošiči samsko dekle za zmenek.

Z ledenega severa, kjer Oni pretijo Zidu, vajenec za moistra Samwell Tarly pelje skrivnostno dete v citadelo Starega mesta. Vranje dekle. - 2015: 1360: 1360,00 1360,00 (411 str.) 1360,00 Mreža COBISS.net IZUM.

POVEZANE KNJIGE