Princip ljubezni

Princip ljubezni - Alex Loyd | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Loyd
DIMENZIJA
4,6 MB
IME DATOTEKE
Princip ljubezni.pdf
ISBN
7758914318210

OPIS

Znanstveniki so dokazali, da sta stres ali notranji strah primarni vir bolj ali manj vseh težav, s katerimi se soočamo – telesnih, duhovnih, čustvenih in celo naključnih. Z najnovejšimi raziskavami so ugotovili, da je strah v nas tako rekoč programiran na celični ravni, prav zato pa večina od nas ne more zgolj z voljo izklopiti stresnega odziva. V tej knjigi pa boste spoznali, kako spremeniti celično programiranje s strahu na ljubezen – pri tem boste sprožili kemično verižno reakcijo, ki vas požene na pot do uspeha.Knjiga Princip ljubezni temelji na znanosti, starodavnih modrostih in dokazanih terapevtskih metodah za odstranjevanje osebnih preprek, ki nas ovirajo, avtor z več kot 25-letnimi izkušnjami s svetovanjem pa v njej podaja revolucionarni 40-dnevni holistični program, s katerim boste ugotovili, kako točno želite uspeti.Ne glede na to, kaj vam pomeni uspeh – premoženje, poklicno zadovoljstvo, odpravljanje zdravstvenih težav ali rešitev težav z medsebojnimi odnosi – , vam ga Princip ljubezni pomaga doseči enkrat za vselej, hitro in dolgoročno.

V ljubezni ima glavno besedo srce. V filmu bomo analizirali moški in ženski princip partnerstva in ljubezni. Kako oba principa blokirata partnerstvo ter kaj za partnerstvo pomeni osvoboditev ženskega principa.

princip ljubezni. Skrivno načelo uspešnosti v življenju in ljubezni .

POVEZANE KNJIGE