Pesmi in pesmičice

Pesmi in pesmičice - Vinko Möderndorfer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinko Möderndorfer
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Pesmi in pesmičice.pdf
ISBN
5588013734074

OPIS

Vinko Möderndorfer je pripravil antologijo svojih pesmi iz že objavljenih del (Kako se dan lepo začne, Madonca fleten svet, Zakaj so sloni rahlospeči, Luža, čevelj, smrkelj in rokav ...), nekaj pesmi pa bo v zbirki Pesmi in pesmičice objavljenih prvič. Pesmi so zelo raznolike povsebini, zgradbi in rimi. Nekatere nagovarjajo že predšolske otroke, nekatere pa najstnike.Vinko Möderndorfer (1958) je pesnik, pisatelj, dramatik in režiser. Doslej je objavil več kot petdeset knjig. Za svoje delo je prejel številne nagrade, med drugim tudi nagrado Prešernovega sklada in Župančičevo nagrado. Za mladinski roman Kot v filmu je prejel nagrado modra ptica 2013, nagrado desetnica in nagrado večernica.

SVETLANA MAKAROVIČ - Krokodilovo kosilo - Kokijeve pesmice in pobarvanke - Maček Titi - Show strahov - Veliki kosovirski koncert - Mačnice 13. NEŽA MAURER: Nekaj zelo zelo lepega 14.

POLIČ, Andraž: Čarodejni palčki rastlin 8. ROZMAN, Andrej: Mali rimski cirkus 9.

POVEZANE KNJIGE