Nekaj kot ljubezen

Nekaj kot ljubezen - Julie James | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie James
DIMENZIJA
12,78 MB
IME DATOTEKE
Nekaj kot ljubezen.pdf
ISBN
5789809655231

OPIS

Kot milijarderjeva hči in lastnica najprestižnejše mestne vinoteke je Jordan Rhodes vabljena na najbolj ekskluzivne zabave v Chicagu. Ena med njimi je tista, na katero se želi vtihotapiti FBI: dobrodelno prireditev slavnega lastnika restavracij, ki jih uporablja za pranje denarja. Kot najboljši agent v Chicagu ima Nick McCall samo eno pravilo: ne mešaj službenega življenja z zasebnim. Ta "zmenek" z Jordan Rhodes je zgolj del naloge, iz katere sta oba prepričana, da se bosta umaknila, takoj ko bo mogoče, čeprav ne mine niti pet minut, ko že naokrog švigajo strele sarkazma in iskric. A ko je Nickova preiskava ogrožena, jima ne preostane nič drugega, kot da se pretvarjata, da sta par. In kar se začne kot preprosta naloga, se začenja razvijati v nekaj kot ljubezen ...

Že nekaj ur jo vsakih nekaj minut pogledam in vsakokrat se mi zazdi kot kača. Potuhnjeno čaka, da jo bom vzela v roke ….

Za sabo imam več kot 3.000 terapevtskih obravnav in 10.000 terapevtskih ur. ljubezen-logo-sign-2. Nobenega dvoma ni, da so ljubezen in njeni podobni zapleti čustva, deloma tudi zato, ker lahko obstaja toliko definicij ljubezni, kot je ljudi.

POVEZANE KNJIGE