brezskrbno

brezskrbno - Jo Nesbø | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
10,72 MB
IME DATOTEKE
brezskrbno.pdf
ISBN
9482106187953

OPIS

HARRY IMA POSEBNO NALOGODetektiv Harry Hole prispe v razbeljeni Bangkok. Norveškega veleposlanika so našli mrtvega v sobi dvomljivega motela in Harryja so poslali raziskat okoliščine. Očitno je, da ima veleposlanikova družina precej skrivnosti, toda le malokdo je pripravljen spregovoriti. REŠITI MORA PRIMER IN PREPREČITI ŠKANDALKo se Harry dokoplje do obremenilnih posnetkov nadzornih kamer, se stvari samo še bolj zapletejo. Ko izgine moški, ki mu je izročil posnetke, Harry spozna, da mu poleg neuspeha pri reševanju umora grozijo še druge ‒ veliko hujše ‒ nevarnosti. TODA KOMU LAHKO ZAUPAš V NEZNANEM MESTU? »Nesbø piše kot angel. Kot Lucifer.«- The Philadelphia Inquirer »Fantastično ... najbolj priljubljen izmed Nesbøvih zgodnejših romanov, ki s hladnim očesom ošvrkne življenje evropskih izseljencev v Aziji.«- The Irish Independent »Harry Hole bliskovito postaja eden izmed najbolj priljubljenih detektivov na planetu. Njegovi demoni so skoraj tako legendarni kot njegove sposobnosti opazovanja in analize.«- The Mirror (UK) Avtor knjige Jo Nesbø (1960) je poznan kot eden najboljših piscev kriminalk na svetu. Njegovi romani z glavnim junakom detektivom Harryjem Holom so dosegli uspeh tako v njegovi rodni Norveški kot tudi drugod po svetu, navdušili so kritike, knjigarnarje in bralce. Njegove knjige so prevedene v štirideset jezikov, pogostokrat nagrajene ter redno na lestvicah najbolje prodajanih knjig.

Enostavno upravljajte s financami - kjerkoli in kadarkoli Digitalizacija nam je odprla nov svet na področju osebnih financ, bančna okenca v poslovalnicah so zamenjale spletne in mobilne bančne aplikacije. Svoj dom napolnite s toplino in svežino ter poskrbite za brezskrbno bivanje, na okolju prijazen način. Toplotne črpalke delujejo na podlagi izkoriščanja toplote iz okolice, ki jo pretvarjajo v energijo in vir toplote: toplotne črpalke za ogrevanje radiatorjev v energijo za toplejši dom, toplotne črpalke za sanitarno vodo pa v energijo ... V MOON charge mreži je trenutno več kot 340 hitrih DC polnilnih postaj ter klasičnih AC polnilnih postaj, ki zagotavljajo optimalno pokritost za brezskrbno vožnjo po Sloveniji in Hrvaški.V kratkem načrtujemo vklop še dodatnih 200 polnilnic v Sloveniji.Sledijo ostale evropske države, skupaj več kot 150.000 polnilnih postaj..

Pravilno upravljanje, redno vzdrževanje, primerna izbira in dolgoročno planiranje so le nekateri pomembni vidiki, ki vplivajo na optimalno operativnost vašega voznega parka hladilne verige. Pripravili smo 5 kratkih nasvetov, kako pravilno upravljati s hladilnimi enotami. Brezskrbno (eknjiga) ISBN 13 9789612612788.

POVEZANE KNJIGE