Zdravilne rastline na Slovenskem

Zdravilne rastline na Slovenskem - Katja Galle Toplak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katja Galle Toplak
DIMENZIJA
10,28 MB
IME DATOTEKE
Zdravilne rastline na Slovenskem.pdf
ISBN
5874664738739

OPIS

Katero zdravilno rastlino izbrati?Kaj pomaga pri obolenju dihal? Kako si pomagati pri premočni menstruaciji? Kaj se priporoča pri revmatičnih obolenjih? V poglavju Uporaba zdravilnih rastlin pri posameznih obolenjih v preglednicah hitro dobite pravo informacijo, pri iskanju pa vam pomagata tudi dve praktični kazali.Natančni napotki za nabiranje, sušenje in izdelavo pripravkovTudi če doslej zdravilnih rastlin sami niste nabirali, jih boste s pomočjo natančnih informacij in napotkov iz knjige hitro prepoznali, točno boste vedeli, kako in katere dele nabrati, kako jih posušiti in kako izdelati pripravke.Zdrava kozmetika iz naravePoskrbite za zdravje svoje kože z naravnimi pripravki. Izvedeli boste, katere rastlinske sestavine vplivajo na kožo, spoznali osnovne pripravke ter dobili natančne napotke in recepte za pripravo tonikov, olj, mleka, mazil, krem, pripravkov za nego las, ustnic …Kakšno čajno mešanico pripraviti ob določenem obolenju?Pregledne tabele z natančno navedenimi količinami vam omogočajo, da sestavite »svoj« čaj glede na obolenje, učinkovine, okus in rastline, ki jih imate na voljo. Čajne mešanice si lahko pripravite vnaprej in jih shranite v leseni škatli, ki je ekskluzivno na voljo v ponudbi.Knjiga Zdravilne rastline na Slovenskem je odlična izbira za vse, ki ...- prisegate na naravne metode zdravljenja z manj stranskimi učinki;- želite dopolniti učinek medicinskih terapij. S pripravki iz zdravilnih rastlin se lahko z boleznimi spoprimete učinkoviteje;- želite tudi za zdravje svojih otrok poskrbeti bolj naravno in se, ko se le da, izogniti antibiotikom in drugim »kemičnim« zdravilom s številnimi stranskimi učinki;- v lekarnah in specializiranih trgovinah že kupujete naravne pripravke, a bi z domačo pripravo precej prihranili;- želite z naravnimi zdravili pomagati hišnim ljubljenčkom in živalim v hlevu;- veste, da slovenski travniki in gozdovi ponujajo bogastvo zdravilnih rastlin – le spoznati jih je treba in se jih naučiti uporabljati;- se zavedate, da sta že nabiranje zdravilnih rastlin in izdelava pripravkov del zdravilne terapije.

Predviden rok dobave: 3 - 5 dni ... Zdravilne rastline na Slovenskem + darilo: čajnik Cena: 16,66 € x 6 ali 99,98 ... ZDRAVILNE RASTLINE na Slovenskem. Foto: agora.at Minuli torek in sredo smo v prostorih S lovenske čitalnice Štajerske deželne knjižnice v Gradcu I Grazu in v Pavlovi hiši v Potrni I Laafeldu spoznavali bogastvo slovenskih travnikov in gozdov, ki nudijo 120 najpogostejših zdravilnih rastlin. ZDRAVILNE RASTLINE NA SLOVENSKEM << prejšnji izdelek.

Rastline so trdožive in pozimi na izpostavljenih vetrovnih mestih preživijo tudi kadar niso pokrite s snegom. Življenjska doba je od 50 do 100 let.

POVEZANE KNJIGE