Zakaj ne morem biti ti?

Zakaj ne morem biti ti? - Allie Larkin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Allie Larkin
DIMENZIJA
3,32 MB
IME DATOTEKE
Zakaj ne morem biti ti?.pdf
ISBN
5414102399530

OPIS

Vsakogar je že kdaj spreletela misel,kako bi bilo, če bi lahko zaživel življenje nekoga drugega. Jenny Shaw se to zgodi v hotelu, ko jo nekdo pokliče: Jessie! Spontano se odzove na klic,čeprav ve, da ni namenjen njej. Razočarano nad svojim lastnim življenjem jo zamika, da bi stopila v Jessiejine čevlje in njen krog prijateljev.

Jenny Shaw je prispela v hotel v Seattlu na poslovno konferenco. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Zakaj ne morem biti ti? Zakaj ne morem biti ti? Allie Larkin. 12,99 ... Zakaj ne morem biti ti? ( Why Can't I Be You) knjiga avtorja/ice Allie Larkin.

Založništvo in izdelava - Maribor : Hiša knjig, Založba KMŠ, 2015 Jezik - slovenski ISBN ... Zakaj ne morem biti ti? Avtorji Larkin Allie (avtor), Malnar Štembal Mateja (prevajalec) Leto izdaje 2015 COBISS.SI-ID 82332417; Isbn 978-961-6958-46-2 Jezik slovenski Izdaja tiskana Založba HIŠA KNJIG, ZALOŽBA KM Š; Kategorije Leposlovje za odrasle Proza Romani družbeni ... Vsa iz sebe se odpravi na poslovno potovanje v Seattle, kjer jo v hotelu neznanka zamenja za svojo bivšo sošolko. Še vedno pretresena zaradi razhoda s fantom sprejme igro ne da bi sploh vedela, v čigave čevlje je pravzaprav stopila.

POVEZANE KNJIGE