Rejenka

Rejenka - Claire Keegan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claire Keegan
DIMENZIJA
4,41 MB
IME DATOTEKE
Rejenka.pdf
ISBN
6656204642411

OPIS

Povest Rejenka (Foster, 2010) združuje vse odlike pisanja Claire Keegan, vrhunske stilistke in dobre poznavalke človeške psihe, ter značilne mcgahernovske literarne prijeme pri razgrinjanju fabule – bralcu ničesar ne ponuja na pladnju, ob prebiranju zgodbe, v kateri se na videz zgodi le malo, mora med vrsticami, premolki in tišinami sam razbrati, kaj je v zgodbi pomembno ali celo prelomno. Rejenka je pripoved o trenutku, ko se odraščajoča protagonistka zgodbe zave svoje vrednosti, svoje pravice do tega, da je spoštovana in ljubljena, ter zbere dovolj etičnega poguma, da se upre pravilom svoje družine, to pa je opisano na pretanjen, topel in človeško pristen način, tudi sicer značilen za ves opus Claire Keegan.

TRANSCRIPT. Claire KeeganREJENKAPrevedla Maja Novak. rejenka. rejenka med rezultati iskanja na spletu.

"1+2=4" je vzorec na obleki. Verjetno se je vezilja zmotila pri izračunu. ◘ Пσρσ∂α: Домус ◘Кличкα: Рыжинка ◘ Пσл: Самка ◘Вσзραст: 1 год ◘ Кличка по паспорту: Red Rejenka ◘Деσкументы: ◘ Пρививки: ◘Клеймσ: ◘ Титулы: ◘Пσвязαнα ◘ Дети: - rejnica oziroma rejnik (v nadaljnjem besedilu: rejnik) in rejenka oziroma rejenec Rejenka je u Uni stala, Vse je dobro slišala, U srdce si je zapisala; Se je milo zajokala.

POVEZANE KNJIGE