Mariborska sinagoga

Mariborska sinagoga - Anja Premk, Janez Premk | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anja Premk, Janez Premk
DIMENZIJA
12,15 MB
IME DATOTEKE
Mariborska sinagoga.pdf
ISBN
7212610675173

OPIS

Mariborska sinagoga je eden najpomembnejših spomenikov judovske kulturne dediščine na slovenskih tleh... Skoči na V mariborski Sinagogi odprtje virtualne razstave Bogdana Borčića.

januarja - Mariborska Sinagoga bo popoldne v sklopu projekta Šoa - spominjajmo se 2021, ki sta ga podprla Mestna občina Maribor in izraelsko veleposlaništvo v Sloveniji, odprla virtualno razstavo grafik in risb In principio erat Dachau slikarja in grafika Bogdana Borčića. Mariborska sinagoga je eden najpomembnejših spomenikov judovske kulturne dediščine na slovenskih tleh in obenem ena najstarejših ohranjenih sinagog v srednjeevropskem prostoru. Center judovske kulturne dediščine Sinagoga Maribor. Židovska ulica 4.

POVEZANE KNJIGE