Kristalne sanje

Kristalne sanje - Ivka Abramović | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivka Abramović
DIMENZIJA
3,17 MB
IME DATOTEKE
Kristalne sanje.pdf
ISBN
7522101748515

OPIS

Kristalne sanje so zgodba o deklici, ki je težko živela, se spopadala z boleznijo in travmami iz otroštva. So zgodba o ženski, ki je sprejela samo sebe, se pobrala z dna in sledila svojim sanjam. So zgodba o vas, ki lahko takoj zdaj spremenite odnos do sebe in do sveta, ki vas obdaja, ter se podate na pot svetlobe, upanja in ljubezni.

Kristalne broške, polepšajo vsako lepotičko, v trgovini Poročne sanje. KABINA (za oblačila, ladijska, telefonska) pomeni neko čustveno stanje in napoveduje spremembo kraja ali službe, ker boste pretrgali dosedanja razmerja. če se znajdete v njej … - sanje izražajo vaš sedanji življenjski položaj, ko se počutite nesvobodno in zadušljivo zaradi napačne čustvene izbire če ste v njej zaprti - sanje namigujejo, da se v življenju skrivate pred tem, kar ... Sanje zaupamo v moč navdiha ustvarjalnosti, lepote in domišljije: knjige povezujejo 7500 jezikov in najmanj toliko kultur človeštva, in so upanje in obet za prihodnost človeštva in življenja na Zemlji.

So zgodba o ženski, ki je sprejela samo sebe, se pobrala z dna in sledila svojim sanjam. So zgodba o vas, ki lahko takoj zdaj spremenite odnos do sebe in do sveta, ki vas obdaja, ter se podate na pot svetlobe, upanja in ljubezni. Ivka Abramović: Kristalne sanje Skozi pretresljivo osebno zgodbo nam Ivka Abramović pokaže, da upanje vedno obstaja in da se sanje lahko uresničijo.

POVEZANE KNJIGE