Kako naj se (ne) prepiramo

Kako naj se (ne) prepiramo - Stephanie Schneider | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephanie Schneider
DIMENZIJA
10,77 MB
IME DATOTEKE
Kako naj se (ne) prepiramo.pdf
ISBN
8280105882862

OPIS

Avtorica Stephanie Schneider je na podlagi izčrpnih (in izčrpavajočih) življenjskih izkušenj sklenila humorno in z največjo mero dobronamernosti napisati nekoliko drugačen popotni vodnik skozi življenje – tak, ki nas uči, kako naj se prepiramo, ne da bi ob tem obupali.Je prepir v družini res neizbežen? Kadar ne živimo drug mimo drugega, pač je. Tudi še tako ljubeča družina je namreč skupnost posameznikov različnih značajev, želja, pogledov, trenutnih potreb ... kar (v varnem okolju) zlahka povzroči prepir. Kako naj se torej lotimo reševanja teh neizbežnih nesoglasij s srcem in z razumom? To nam z nazornimi primeri slikata avtorica in lustrator. Široka paleta preizkušenih rešitev – od navidezno smešnih pobud, ki se jih bomo nemara s pridom oprijeli v navalu najbolj razdiralnih čustev, do razumnih, premišljenih, »vsem uporabnikom prijaznih« predlogov – prihaja kot dobrodošla novica za vse, ki se kdaj prepiramo. V družini, šoli, na delovnem mestu ali drugje. Da po prepiru ne bo poražencev – ampak bomo vsi zmagovalci, ki smo v svojem razmišljanju prišli korak naprej. Osvežilno branje za vse generacije!

To je bil njen 18-letni sin Damian. Nekateri so celi dejali, da se za žensko njenih let to ne spodobi in bi morala biti pred svojim otrokom malce bolj zadržana. Niti sanjalo se ji ni, da bo to v resnici zadnja slika njenega sina skupaj z očetom, ki se je v ozadju potapljal na dah in se mu je približeval morski pes, ki ga je tudi napadel.

Dokler niso opravili preiskav, so mislili, da je bil to vzrok njegove smrti, a so se motili. V ozadju slikala moža, ki naj bi se mu približeval morski pes Forum - Otrok: RE: Kako naj jo prepričam, da bi kakala? : Otroci.

POVEZANE KNJIGE