Ana Karenina

Ana Karenina - Lev Nikolajevič Tolstoj | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lev Nikolajevič Tolstoj
DIMENZIJA
4,60 MB
IME DATOTEKE
Ana Karenina.pdf
ISBN
4757789043207

OPIS

Njun zakon je hladen, zato se Ana v trenutku zaljubi v Vronskega, ki ji izkazuje ljubezen. Ana Karenina (rusko Анна Каренина) je roman, ki ga je napisal Lev Nikolajevič Tolstoj.Govori o tragični ljubezni z ministrom Kareninom poročene Ane Karenine in častnika Vronskega. Roman je izhajal med letoma 1873 in 1877 v žurnalu Ruski glasnik in spada med najpomembnejša Tolstojeva dela. Directed by Joe Wright.

stoletju aktualen diskurz o zakonskem življenju in koncu srečnega zakona. Pamuk ni osamljen v izrekanju hvale Ani Karenini, saj je mnenje, da je prav to najbolj dovršen Tolstojev roman ... Ana Karenina izgubi pravico do sina, družba njenega ranga jo zavrne in izobči.

POVEZANE KNJIGE