Ostrina

Ostrina - Gillian Flynn | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gillian Flynn
DIMENZIJA
5,22 MB
IME DATOTEKE
Ostrina.pdf
ISBN
5562180611835

OPIS

Prvenec avtorice uspešnice Ni je večMlada novinarka Camille se že od sestrine smrti v otroštvu trpinči – duševno in telesno. Da bi ušla bolečini, zapusti mamo in svojo drugo sestro ter se skuša ponovno postaviti na noge v Čikagu. A po osmih letih jo službena naloga pokliče nazaj v rojstni kraj, kjer najdejo trupli dveh deklic. Camille, ki pokriva raziskavo, se mora znova soočiti z duhovi preteklosti, če želi preživeti in obenem odkriti, kdo tiči za pošastnima umoroma.

Po naročilu izdelujemo orodja za individualne potrebe naročnika. V naši dobro založeni trgovini pa nudimo kakovostna orodja po dostopnih cenah. Roman Ostrina je nedvomno pokazal, da gre za talentirano pisateljico tesnobnih in napetih kriminalnih srhljivk z nepredvidljivimi ženskami v glavnih vlogah, ki se obenem spretno poigrava z medosebnimi odnosi.

Fotografija na zaslonu, steni, papirju, pa nima tretje dimenzije, t.j. globine. Najprej smo doživeli zamenjavo celotnega policijskega vrha, nato je policijo skoraj leto dni vodilo začasno vodstvo, potem pa takšni ali drugačni odmiki in ocvirki skoraj vsak teden.

POVEZANE KNJIGE