Ognjišče ljubezni

Ognjišče ljubezni - Romana Batič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Romana Batič
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
Ognjišče ljubezni.pdf
ISBN
3016058046001

OPIS

Kamnito ognjišče in vse, kar boža spomine nanje, pisateljici in pedagoginji Romani Batič toliko pomeni, da ga je želela ohraniti v povesti.Družinska doživetja ob ognjišču, molitev, veselje in tudi solze, so velikokrat ranila njeno mlado in občutljivo dušo.Med drugimi je v pripovedi glavna vezna nit dogajanja Jan Svetek, edinec grofovskega stanu.Gospod Bog so mu na pot ljubezni poslali siroto.»Mati, Marija ji je ime,« je Jan seznanil mater z imenom svojega dekletater z odprtimi usti čakal njen odgovor.Pripoved je za bralca privlačna in zanimiva. Prizori so tekoče pisani. Nekateri sežejo čustveno do srca. Prav zaradi tega tako radi posegamo po njenih delih, obarvanih s soncem in morjem, od koder izhaja njeno otroštvo.

Vrsta gradiva - kratka proza ; leposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Celje : Celjska Mohorjeva družba : Društvo Mohorjeva družba, 2015 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-278-182-8 COBISS.SI-ID - 277867776 ... Knjižica, v kateri so zbrane misli iz Svetega pisma o ljubezni. "Ljubezen vse oprosti, vse veruje, vse upa, vse prenese.", "Kdo nas bo ločil od Kristusove ljubezni?" Odličen dodatek darilom prijateljem, sorodnikom, najbližjim ...

Pavel VI.) [Misel za vsak dan - 15. februar 2018] Ognjišče: islandska drama o prvi ljubezni, ki je navdušila občinstvo Liffa Dobitnik nagrade zmaj, ki jo dobi film z najvišjo oceno občinstva Ana Jurc | 20.

POVEZANE KNJIGE