Ocean

Ocean - Anita Ganeri | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anita Ganeri
DIMENZIJA
11,17 MB
IME DATOTEKE
Ocean.pdf
ISBN
8209124414710

OPIS

Čudovite ilustracije prikazujejo živali iz svetovnih oceanov v njihovi naravni velikosti!Knjiga te popelje na vznemirljivo podvodno pustolovščino odkrivanja morskih živali od najmanjših - drobcenih ceponožcev - do največje - mogočnega sinjega kita. Čaka pa te še srečanje z mnogimi drugimi, vključno s skritimi pritklikavimi morskimi konjički, strupenimi hobotnicami in spečo morsko vidro z mladičem.Dih jemajoče ilustracije prikazujejo čudovite prizore iz nenavadnih zornih kotov - umetniško delo, ki je enako živo kot fotografija - morda še boljše!Vsaka žival je predstavljena v naravni velikosti. Presenetilo te bo, kako velike ali majhne so živali v resnici! Navedena nenavadna dejstva o vsaki od njih pa bodo samo še povečala tvojo osuplost.Anita Ganeri je nagrajena avtorica stvarne literature za otroke, Stuart Jackson-Carter pa je priznan ilustrator naravoslovnih knjig.

Include playlist. An error occurred while retrieving sharing information. ocean (countable かつ uncountable, 複数形 oceans) One of the large bodies of water separating the continents.

Join the Club Today Oficiální web kapely OCEÁN. Unable to show Instagram photos.

POVEZANE KNJIGE