Assasin's Creed. Bratovščina

Assasin's Creed. Bratovščina - Oliver Bowden | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Oliver Bowden
DIMENZIJA
7,49 MB
IME DATOTEKE
Assasin's Creed. Bratovščina.pdf
ISBN
2581248149779

OPIS

»ODPOTOVAL BOM V ČRNO SRCE SPRIJENEGA IMPERIJA IN IZKORENINIL SVOJE SOVRAŽNIKE. A RIMA NISO ZGRADILI V ENEM DNEVU IN EN SAM PRIPADNIK REDA MORILCEV GA NE MORE OBNOVITI. SEM EZIO AUDITORE FIRENŠKI. TO JE MOJA BRATOVŠČINA.«Nekdaj mogočni Rim leži v ruševinah. Mesto trpi in propada, meščani pa živijo v senci častihlepnih in pokvarjenih Borgijcev. Tiranije zloglasne družine Borgia, zaznamovane s podkupljivostjo, nepotizmom in več kot enim domnevnim umorom, jih lahko osvobodi samo Ezio Auditore – vodja reda morilcev.Ezio se bo naprezal do skrajnosti, da bi dosegel ta cilj. Cesare Borgia, človek, ki je še bolj zloben in nevaren od svojega očeta, papeža, ne bo dal miru, dokler ne bo osvojil Italije. Poleg tega je nezanesljivo obdobje prežeto z zarotami, celo v vrstah same bratovščine …Nadaljevanje uspešnice, ki temelji na igri Assassin\'s Creed.

Glavne uloge Michael Fassbender, Marion Cotillard, Ariane Labed. Preporuka korisnika (14) (2) Računalniška igra Assasin's Creed Revelations in Assasin's Creed Brotherhood.

bowden uČila int. 2015 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, assassin's creed (2.

POVEZANE KNJIGE