Zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol

Zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol - Julian Barnes | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julian Barnes
DIMENZIJA
8,83 MB
IME DATOTEKE
Zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol.pdf
ISBN
4920464316165

OPIS

Ko se takoj na začetku oglasi cinični lesni črv, slepi potnik na Noetovi barki, si vsega siti bralec začne od veselja meti roke. II Julian Barnes: Zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol Ljubljana: Mladinska knjiga, 2015 Prevedla Valerija Cokan: zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol zgodovina sveta v desetih poglavjih in ... Cena: 32,96 EUR Klubska cena: 26,36 EUR Zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol ob vsem omenjenem prav nežno opozarja na človeško domišljavost in se ves čas po malem, še zlasti pa ob koncu, ko se znajdemo v »prenovljenih nebesih« (kjer se Hitler vozi na vlaku smrti v »Peklu«, kakor se reče zabaviščnemu parku), sprašuje po vzroku in gonilu človeške objestnosti.

Ko se takoj na začetku oglasi cinični lesni črv, slepi potnik na Noetovi barki, si vsega siti bralec začne od veselja meti roke. Zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol: ker ste si vedno želeli slišati zgodbo o Noetu, kot jo pove lesni črv z njegove barke junij 26, 2015 Julian Barnes je Zgodovino sveta v desetih poglavjih in pol izdal že pred z brado ozaljšanimi šestindvajsetimi leti. A leta tej knjigi očitno dobro denejo in ostrina njegovih sestavkov je ... Zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol Julian Barnes V enem svojih najbolj ambicioznih ... Zgodovina sveta v desetih poglavjih in pol.

POVEZANE KNJIGE