V vrtincu strasti z vojvodom

V vrtincu strasti z vojvodom - Sarah MacLean | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah MacLean
DIMENZIJA
8,39 MB
IME DATOTEKE
V vrtincu strasti z vojvodom.pdf
ISBN
5296223458019

OPIS

Ona živi za strast.Vročekrvna Juliana Fiori, ki privlači težave, ni angleška gospodična z bedastim smehljajem. Upira se družbenim pravilom in ji je popolnoma vseeno, kaj si o njej misli visoka družba. Zaradi škandalozne narave postane najljubša tema londonskih opravljivk … in točno tiste vrste ženska, ki jo ima vojvoda Leightonski najraje daleč, daleč od sebe.On prisega na ugled.Škandal je zadnja stvar, ki si jo Simon Pearson, vojvoda Leightonski, želi v svojem urejenem svetu, kjer sta na prvem mestu skrb za ohranjanje neomadeževanega imena in prikrivanje družinskih skrivnosti. Toda ko nekega večera v svoji kočiji odkrije Juliano, ki se je tja skrila pred nasilnim moškim, se vse spremeni. On si priseže, da jo bo naučil spodobnosti, ona pa bi mu rada dokazala, da lahko celo hladnokrvnega vojvodo omami strast.A kaj, ko se vmes zgodi toliko nepričakovanega …

2014 ... Lope de Vega, ki je imel zelo burno življenje (bil je plemiškega rodu, vojak, duhovnik in se je pogoto znašel v vrtincu finančnih in ljubezenskih škandalov), je svoj izjemni opus ustvaril v zlati dobi španske umetnosti, ki obsega 16.

Kategorija: Drama. Soprogo britanskega sodnika ujamejo v ljubezenskem razmerju s pilotom Kraljevega letalstva.

POVEZANE KNJIGE