Užitne divje rastline

Užitne divje rastline - Rudi Beiser | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rudi Beiser
DIMENZIJA
10,81 MB
IME DATOTEKE
Užitne divje rastline.pdf
ISBN
3089115207632

OPIS

Rastline v naših gozdovih in vodah ter na travnikih so večinoma užitne. Številne so celo izjemno okusne in aromatične, poleg tega pa vsebujejo najrazličnejše za zdravje koristne učinkovine. Uporabne so kot začimbe, osnova za slastne juhe in solate ali za pripravo okusnih zelenjavnih prilog, narastkov in celo posladkov.- Osnove: nabiranje divje rastočih rastlin, njihova priprava in konzerviranje- Opisi rastlin: 150 rastlinskih vrst in njim podobnih neužitnih ali strupenih dvojnic- Preprosto: 620 fotografij in risb za zanesljivo prepoznavanje rastlin- Koristno: razvrstitev rastlin po obliki njihovih listov za celoletno nabiranje- Uporabno: 98 preizkušenih receptov za pripravo slastnih jedi- Celostno: nasveti za zdravilnost rastlin in opozorila o nevarnostih- Koristni dodatki: koledar nabiranja listov, cvetov, stebel, plodov, semen in korenin ter drugih podzemnih delovAvtor je Rudi Beiser, izkušen poznavalec zelišč in ustanovitelj prodajalne zeliščnih čajev La Luna.

I am interested in knowledge of users of wild plants as a part of the newest trend of rediscovering of the old Že nekaj let spoznavam užitne divje rastline, ki so poleg dobro poznanega regrata primerne za prehrano. Družina in prijatelji so navdušeni nad divjo solato polno cvetov, ki jim jo pripravim.

... Užitne divje rastline, ki jih lahko nabiramo, ko smo na morju 05.08.2019 Avtor: Karina Cunder Reščič 0 Katja Rebolj, odlična poznavalka in del najbolj znanega nabiralskega tandema Rožma , vam predstavlja tri. Užitne divje rastline so za vsak dan. Ko razmišljamo o smiselnosti uporabe divjih rastlin v svojem življenju pridemo med drugim tudi do tega, da so dejansko revolucionarna "superhrana", ki je pa zastonj.

POVEZANE KNJIGE