Ukročeno srce

Ukročeno srce - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
9,44 MB
IME DATOTEKE
Ukročeno srce.pdf
ISBN
2075546347969

OPIS

Nekdanja baletna plesalka Natasha Stanislaski se po težki mladostni izkušnji preseli v podeželsko mestece in tam odpre prodajalno igrač. Moških se uspešno brani, dokler se ne pojavi vdovec Spence Kimball, ki ga Natasha s svojo lepoto povsem prevzame. Spence in njegova prikupna hčerka z združenimi močmi počasi mehčata Natashino srce, vendar se to zaradi nezaceljenih ran težko dokončno preda.V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.Nora Roberts je ena najbolj znanih in priljubljenih ameriških avtoric ljubezenskih romanov. Izpod njenega peresa je prišlo že več kot dvesto knjig, objavljenih v mnogih milijonih izvodov. Njena dela se redno uvrščajo na lestvice najbolj priljubljenih knjig tudi pri nas.

Izpod njenega peresa je prišlo že več kot dvesto knjig, objavljenih v mnogih milijonih izvodov. Ukročeno srce (Taming Natasha): Nora Roberts. Nekdanja baletna plesalka Natasha Stanislaski se po težki mladostniški izkušnji preseli v podeželsko mestece, kjer odpre prodajalno igrač.

Skupna ocena (1 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na spletu, brez povezave ) € 14.99 (Nakup) Skupna vsota ... ‎Nekdanja baletna plesalka Natasha Stanislaski se po težki mladostni izkušnji preseli v podeželsko mestece in tam odpre prodajalno igrač. Moških se uspešno brani, dokler se ne pojavi vdovec Spence Kimball, ki ga Natasha s svojo lepoto povsem prevzame.

POVEZANE KNJIGE