Ljuba moja pošast

Ljuba moja pošast - Elizabeth Hoyt | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Hoyt
DIMENZIJA
8,15 MB
IME DATOTEKE
Ljuba moja pošast.pdf
ISBN
4341437799040

OPIS

OBSOJEN MOŠKI …Apollo Greaves, vikont Kilbourne, je po krivem obtožen umora in nezmožen govoriti zaradi skoraj usodnega napada. Pobegnil je iz Bedlama in kraljevi možje so mu za petami, zato se zateče med ruševine zabaviščnega parka in gara kot navaden vrtnar. A pot mu prekriža energična mlada ženska, ki se preseli v park, in ga kmalu spravi ob pamet …OBUPANA ŽENSKA …Vodilni londonski igralki Lily Stump je sreča obrnila hrbet in se je prisiljena s služabnico in sinčkom preseliti v požgano gledališko stavbo. Toda člani njene male družine niso edini prebivalci parka – nem, velik in okoren moški je našel domovanje v osmojenih ruševinah. A ko ga Lily zaloti, da prebira njeno igro, se zave, da je v tem moškem veliko več, kot je sprva mislila.IZ PEPELA VZNIKNE POŽELENJE …Čeprav se med njima razplamteva strast, Apollo ve, da mu Lily nekaj prikriva. Ko ga ujame njegova mračna preteklost, se mora odločiti: med ljubeznijo do Lily … in občutljivo resnico, ki ga bo osvobodila.

Ime Ljuba je slovanskega izvora.Nastalo je iz pridevnika ljúba, lahko pa je tudi skrajšana oblika iz ... 18. avg 2016 11:12.

Bratovščina 821-312.6, 929 Biografski roman, biografije TROISI, Simone: Rojeni za večno življenje: Chiara Corbella Petrillo Ljuba moja pošast 149; Ljubezen v Teksasu. Chase 141; Ljudje, prižgimo luč! 123; Look good! 94; Looney Tunes.

POVEZANE KNJIGE