Izgubljeni kovčki

Izgubljeni kovčki - Jordi Puntí | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jordi Puntí
DIMENZIJA
7,95 MB
IME DATOTEKE
Izgubljeni kovčki.pdf
ISBN
1055681668232

OPIS

Christof, Christophe, Christopher in Cristòfol so štirje bratje – sinovi istega očeta in štirih različnih mater. Še nikoli se niso srečali. Živijo v Frankfurtu, Parizu, Londonu in Barceloni in nevede jih povezuje dejstvo, da že od otroštva niso ničesar slišali o tovornjakarskem očetu. Potem pa nekega dne izvejo, da je pogrešan, in odločijo se, da se bodo tudi sami odpravili na pot in poskušali izvedeti, kaj se je zgodilo. Čaka jih neverjetno vznemirljivo, zabavno, a tudi boleče potovanje.

Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico . 5 odstotkov - Izgubljeni/ukradeni kovčki 18 odstotkov - Poškodovani kovčki 77 odstotkov - Zamuda pri dostavi prtljage ===== RAZLOGI ZA ZAMUJENE KOVČKE 46 % težave pri transferju 16 % napačna vozovnica/zamenjava prtljage/varnostne težave 3 % napaka pri nakladanju 5 % prtljaga, založena ob pristanku Duende: igra in teorija je presežni esej, skovan v ognju Lorcovega metaforičnega jezika, ki na poetski način razrešuje nasprotje med ustvarjanjem in razmislekom o principih ustvarjanja, ko iz flamenka lušči duende, temačni in emotivni ustvarjalni princip, ob katerem muza in angel, prav tako navdihujoči kreativni sili, ki pa nimata skrivnostnosti in surove moči duendeja, popolnoma ... PUNTI, Jordi: Izgubljeni kovčki od - Odrasli / 821-311.2 Družbeni roman Jordi Punti je katalonski pisatelj, prevajalec in novinar in njegov prvi roman, Izgubljeni kovčki, je pri nas izšel letošnjo pomlad. Zanj je prejel več pomembnih katalonskih literarnih nagrad.

Buddy Toys BPC potovalni otroški kovček3112. Vaši otroci se bodo počutili mnogo bolj udobno.

POVEZANE KNJIGE