Živali Slovenije

Živali Slovenije - Goran Šafarek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Goran Šafarek
DIMENZIJA
11,74 MB
IME DATOTEKE
Živali Slovenije.pdf
ISBN
2239249929004

OPIS

Čudovita knjiga za vso družino vam predstavlja neizmerno bogastvo slovenskega živalskega sveta. V njej je predstavljenih več kot 800 živali iz različnih življenjskih okolij z več kot 400 vrhunskimi fotografijami in privlačno napisanimi besedili, ki prinašajo veliko zanimivosti in novih dejstev o živalih, ki živijo v Sloveniji, v naši bližnji in neposredni okolici.

členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje ... živali so razporejen po življenjskih okoljih (nižinske reke, ribniki in jezera, travniki, kraško podzemlje, morska obala …) Izjemno naravno bogastvo slovenske krajine se kaže tudi v številčnosti živalskih vrst - v Sloveniji je zabeleženih okoli 23.000 živalskih vrst. Živali so pretežno enospolni organizmi, rastline pa so pogosto dvospolni.

Dunajska cesta 22 1000 Ljubljana Prikaži na zemljevidu 01 300 13 00; [email protected]; Uradne ure. Ponedeljek 09.00 - 12.00 Sreda 09.00 - 12.00 14.00 ... Najbolj objektivne in verodostojne informacije iz Slovenije in sveta, novice s področja kulture, športa in zabave.

POVEZANE KNJIGE