Ves sem v Božjih rokah

Ves sem v Božjih rokah - Janez Pavel II. | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Pavel II.
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Ves sem v Božjih rokah.pdf
ISBN
4321895421839

OPIS

Osebni zapiski 1962-2003Osebni zapiski so sledovi izjemne štiridesetletne duhovne poti Karola Wojtyłe – svetega papeža Janeza Pavla II. V njih ga spremljamo skozi ključne trenutke življenja in pastirske službe. Spoznavamo ga na duhovnih vajah, v njegovih najglobljih osebnih vprašanjih, ob meditacijah in molitvah, ki so narekovale vsak njegov dan. Zapiski nam razkrivajo tudi njegovo skrb za prijatelje, sodelavce in Cerkev, ki mu je bila zaupana. Njihovo sporočilo presega okvire posameznih življenjskih trenutkov in nas ponese v tisto razsežnost, kjer se srečujeta človeško in Božje – v razsežnost svetosti.»Srečevanje z zapiski nam postopoma odkriva človeka, ki je svoje življenje popolnoma izročil Bogu. Vse njegove misli so zato namenjene osebnemu srečevanju z Bogom in vodenju drugih, da bi se srečali z Njim. Od zapiska do zapiska v bralcu raste občudovanje.«Stanislav Zore, ljubljanski nadškof metropolit

Kar naprej pojasnjujem, da sem se, odkar se je začela stavka, zredila že za 4 kilograme." "To bova pustila v božjih rokah" Kljub njenemu zanikanju, je 32-letna igralka, ki se je lani julija v Parizu poročila s košarkarjem Tonyjem Parkerjem, prišla v Santa Monico na novinarsko konferenco njenega novega filma ... »Prepričan sem, da bom umrl, obdolžujem pa Stalina za ta umor, ker je Stalin potreboval mojo smrt ko pripravlja zadnji odločilni napad.« (…) Policija stalno zaslišuje morilca, prav tako pa je že v stiku z ameriško policijo, ki zaslišuje morilčevo ženo Silvijo Agalov, ki živi v Newyorku. V bolnici so mi dalo infuzijo in potem je šlo zelo zelo počasi, da sem prihajala k sebi( občutki so se vračali zelo počasi). Naredila so mi CT, punkcijo likvorja iz hrbtenjače in to je blo O.K.

Janez Pavel II. 39,90 € Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla.

POVEZANE KNJIGE