Skupaj

Skupaj - Jojo Moyes | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jojo Moyes
DIMENZIJA
8,92 MB
IME DATOTEKE
Skupaj.pdf
ISBN
2673982195739

OPIS

Predstavljajte si, da ste mati samohranilka, ki s pospravljanjem po hišah in strežbo v gostilni skuša preživljati tričlansko družino (plus psa). Na starejšega sina se v šoli spravljajo vrstniki, mlajši, za matematiko nadarjeni hčeri pa ne morete omogočiti šolanja. Konec sveta? Pa ne za Jess Thomas, iznajdljivo optimistko, ki je za svoja otroka pripravljena premagati vse ovire. Ko Jess izve za matematično tekmovanje na Škotskem, zagleda v denarni nagradi možnost za konec družinskih finančnih težav. Medtem ko razmišlja, kako naj družinico spravi na drugi konec države, ji pot prekriža Ed Nicholls, nadležni milijonar, pri katerem Jess občasno pospravlja.

*** Ursula von der Leyen, predsednica Evropske komisije Skupaj za starejše v Mestni občini Koper. Projekt se izvaja v okviru javnega razpisa Ministrstva za zdravje »Preoblikovanje obstoječih mrež ter vstopa novih izvajalcev za nudenje skupnostnih storitev in programov za starejše«, in sicer do 30.

Includes free vocabulary trainer, verb tables and pronunciation function. Jaz delam v trgovini in povem vam, da imam že preko glave vsega skupaj. Ne morem vam povedati, kakšen odpor imam že do vsega tega, ko si moram vsak dan predenj se, odprejo vrata trgovine nadeti masko in jo imeti dokler ne končam svojega delovnega dne.

POVEZANE KNJIGE